FC Twente ontvangt geld en hoopt op buitenkansjes: Daar is versterking welkom
"We komen er één tekort"

FC Twente ontvangt geld en hoopt op buitenkansjes: "Daar is versterking welkom"

29-07-2015 10:10

FC Twente heeft inmiddels weer een klein beetje geld te besteden en dus kan de zoektocht naar buitenkansjes worden ingezet. De prioriteit ligt bij twee posities, de Tukkers willen in elk geval nog een multifunctionele verdediger en een aanvaller aantrekken.

Technisch directeur Ted van Leeuwen is hard op zoek naar versterkingen. "Getalsmatig komen we er achterin één tekort", erkent hij in gesprek Voetbal International. "Het liefst hebben we een vleugelverdediger erbij die zowel op links als rechts uit de voeten kan. Achter Robbert Schilder en Hidde ter Avest is de spoeling dun."

"En dat geldt ook voor de posities voorin. Daar is versterking welkom", vervolgt Van Leeuwen, die enkele meevallers heeft kunnen noteren. Alfred Schreuder hoopt de aanwinsten al voor de start van de competitie te kunnen verwelkomen. Hij rekent daarnaast snel op Jesus Corona, die zondag de Gold Cup won. "Ik verwacht niet dat Jesus tijdens zijn vakantie veel conditioneel verval zal hebben. Als het een beetje meezit hoeven we hem alleen tegen Groningen te missen."