Bertrams verlaat PSV: Het is een mooie club met een fantastische aanhang
"Hij gaat nu een frisse start maken en daar wensen we hem heel veel succes bij"

Bertrams verlaat PSV: "Het is een mooie club met een fantastische aanhang"

29-07-2015 10:30
3

PSV heeft afscheid genomen van Nigel Bertrams. Willem II heeft de komst van de doelman woensdagochtend officieel bevestigd. 

De 22-jarige Bertrams verlaat PSV transfervrij en tekent in Tilburg een contract voor twee seizoenen. "Voor mij is het belangrijk dat ik stappen ga maken in mijn carrière", legt hij zijn vertrek uit Eindhoven uit. "Ik heb bewust de keuze gemaakt om naar Willem II te komen. Het is een mooie club met een fantastische aanhang en ik heb heel veel zin in komend seizoen. Ik kijk er ook naar uit om met keepers Kostas Lamprou en David Meul en keeperstrainer Raymond Vissers te werken."

Bertrams doorliep de volledige jeugdopleiding van PSV en alle nationale jeugdselecties. Hij maakte in oktober 2013 zijn debuut voor PSV in het bekertoernooi, maar kwam uiteindelijk niet verder dan dat ene optreden en negentien optredens in Jong PSV. Technisch manager Carlos Aalbers verwacht veel van de nieuwste Tilburgse aanwinst. "Met Nigel hebben we een keeper met potentieel in huis gehaald. Hij is nog jong en kan nog vele stappen maken", zegt hij op de website van Willem II.

Marcel Brands wenst Bertrams veel succes in Tilburg. In Eindhoven moest hij derde keeper zijn, maar door blessures wist hij die rol bijna niet in te vullen. "Nigel heeft vijftien jaar bij PSV gekeept, maar helaas de laatste jaren pech gehad met blessures. Hij gaat nu een frisse start maken en daar wensen we hem heel veel succes bij."