'Feyenoord verrast en gaat voor transfer van FC Groningen-bikkel'
Rotterdammers willen verdediging versterken

'Feyenoord verrast en gaat voor transfer van FC Groningen-bikkel'

29-07-2015 12:23
41

Feyenoord blijft op zoek naar versterking voor de verdediging. De Rotterdammers hebben een bod uitgebracht op Eric Botteghin. Dat meldt het Dagblad van het Noorden woensdag.

Het bericht komt als een verrassing omdat de Rotterdammers begin deze week Jan-Arie van der Heijden al vastlegden. Daarmee leek de defensie van Feyenoord in orde te zijn, maar volgens het Dagblad van het Noorden doet de club er alles aan om ook Botteghin naar De Kuip te halen.

Botteghin zelf voelt veel voor een overstap naar Rotterdam, maar FC Groningen is niet van plan de Braziliaan te laten gaan. Feyenoord wil naast Terence Kongolo, Sven van Beek en Jan-Arie van der Heijden nog een optie hebben voor de centrale posities achterin. Botteghin heeft in de Euroborg een contract tot medio 2016. 

Het lijkt onwaarschijnlijk dat het halen van Botteghin te maken heeft met een transfer van Terence Kongolo, die vorige week door Turkse media aan Galatasaray werd gelinkt

Behalve het DvhN meldt ook Voetbal International dat Feyenoord een bod heeft gedaan. Aan het Algemeen Dagblad bevestigt de speler dat Feyenoord anderhalve week geleden bij hem informeerde. "Feyenoord is een mooie club", liet de Braziliaan aan de krant weten.