Let maar op, hij staat straks gewoon weer in de basis bij Feyenoord
"Hij raakt nu echt niet in de war"

"Let maar op, hij staat straks gewoon weer in de basis bij Feyenoord"

29-07-2015 15:13
3

Lex Immers is voorlopig het slachtoffer van de grotere concurrentiestrijd bij Feyenoord. De middenvelder is op de bank beland, omdat Giovanni van Bronckhorst voor een linie met Karim El Ahmadi, Marko Vejinovic en Jens Toornstra kiest. Wanhopen doet Immers echter niet.

Zaakwaarnemer Frank Schouten laat in gesprek met Voetbal International weten dat Immers zich geen zorgen maakt, hij heeft immers wel vaker met dit bijltje gehakt. "Lex heeft vijf seizoenen achter elkaar werkelijk alles gespeeld en zijn trainers John van den Brom, Maurice Steijn, Ronald Koeman en Fred Rutten hebben allemaal hetzelfde aangegeven: Lex is zo belangrijk voor een elftal."

"Zijn statistieken hebben dat ook altijd weer keihard bewezen", vervolgt Schouten in het weekblad. Een noodvlucht uit De Kuip is dan ook niet aan de orde. "Met ADO Den Haag en Feyenoord heeft hij de laatste vier seizoenen altijd Champions of Europa League gespeeld, dus Lex raakt nu echt niet in de war als hij een keertje twee oefenwedstrijden niet in de basis begint. Hij heeft bij Feyenoord al voor veel hetere vuren gestaan en komt altijd weer sterker terug. Let maar op, Lex staat straks gewoon weer in de basis."