Liverpool kan 'onverkoopbare' Balotelli tóch slijten: Misschien zelfs kopen
"Voor de juiste prijs"

Liverpool kan 'onverkoopbare' Balotelli tóch slijten: "Misschien zelfs kopen"

29-07-2015 16:43
1

Mario Balotelli lijkt bezig aan zijn laatste weken in Engeland. Liverpool, dat de spits een jaar geleden oppikte, schermt met de interesse van verschillende clubs, vooral uit Italië.

Sampdoria leek aanvankelijk de beste papieren te hebben om Balotelli onderdak te geven, maar de nieuwe club van Niklas Moisander (ex-AZ en –Ajax) heeft er een serieuze concurrent bij: Bologna. De Italianen promoveerden in mei via de play-offs naar de Serie A en willen onderhandelen met Liverpool.

Bologna hoopt Balotelli in eerste instantie te huren, zo verklapt technisch directeur Pantaleo Corvino aan de Italiaanse krant Corriere dello Sport. "Ik ben ervan overtuigd dat Balotelli enorm gemotiveerd zal zijn. Natuurlijk hebben wij financieel maar beperkte mogelijkheden, maar voor de juiste prijs willen we zelfs kijken naar de mogelijkheid om hem te kopen", aldus Corvino.

Balotelli maakte een jaar geleden de overstap van AC Milan naar Liverpool, maar zijn verblijf op Anfield is uitgedraaid op een regelrecht fiasco. De spits scoorde slechts één keer in de Premier League en lijkt daardoor haast onverkoopbaar. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen hoeft hij nergens meer op te rekenen, helemaal niet nu Liverpool ongeveer 47 miljoen euro heeft neergeteld voor Christian Benteke.