Ajax, Twente en Anderlecht kunnen 'afvallers' onderbrengen bij eredivisionist
Trainer in wachtkamer

Ajax, Twente en Anderlecht kunnen 'afvallers' onderbrengen bij eredivisionist

29-07-2015 17:26
3

Willem II legde woensdag Nigel Bertrams vast, is geïnteresseerd in Lucas Andersen van Ajax en daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Ook Samuel Armenteros en Jerson Cabral staan op het Tilburgse verlanglijstje.

Willem II wil zich volgens Voetbal International versterken met minimaal twee buitenspelers én eventueel een extra centrumspits. Armenteros komt voor de laatste positie in aanmerking, als concurrent voor Richairo Zivkovic. Cabral moet het gat op de flanken opvullen.

Jurgen Streppel verwacht echter niet dat hij voor de start van de Eredivisie over de doelwitten kan beschikken. "We moeten wachten op jongens die afvallen bij andere clubs. Dat is simpelweg de situatie waarin we zitten. We kunnen ons geld maar één keer uitgeven en zullen dus geduldig moeten zijn", aldus de trainer tegen VI.

Willem II hoopt Cabral en Armenteros te huren. Het tweetal staat onder contract bij respectievelijk FC Twente en Anderlecht en verdient een dik salaris, dat niet betaald kan worden door de Tilburgers. Streppel: "Waarschijnlijk zullen we de groep pas rond 1 september compleet hebben."