Chelsea moet transferrecord breken na geweigerd bod van 36 miljoen euro
Chelsea geeft niet op

Chelsea moet transferrecord breken na geweigerd bod van 36 miljoen euro

29-07-2015 17:39

De koude oorlog tussen Chelsea en Everton is nog niet ten einde. Een bod van 36 miljoen euro op John Stones is deze week van tafel geveegd door The Toffees.

José Mourinho is vastberaden om Stones, jeugdinternational van Engeland, naar Stamford Bridge te halen. Everton werkt echter niet mee. Nadat de club twee weken geleden al een bod weigerde, is dinsdag ook een bedrag van 36 miljoen euro van tafel geveegd. Dat melden Engelse media.

De verwachting is dat Chelsea niet opgeeft en op korte termijn een derde bod gaat uitbrengen, in de hoop Stones vóór het einde van de zomerse transferperiode binnen te hebben. De laatste weken gooiden Mourinho en Roberto Martinez, manager van Everton, met modder naar elkaar naar aanleiding van de verwoede pogingen voor Stones.

Een transfer is echter niet geheel uitgesloten. Everton zou bij een bod van 42 miljoen euro plus Victor Moses wél overstag gaan. Dat zou een recordbedrag voor een Britse verdediger betekenen. Het huidige record staat op naam van Rio Ferdinand, die Manchester United in 2002 veertig miljoen kostte.