Kramer ziet na Feyenoord-link grote club verschijnen: 'Ze zullen er weer zitten'
"Maar goed, dat zegt nog niets"

Kramer ziet na Feyenoord-link grote club verschijnen: 'Ze zullen er weer zitten'

30-07-2015 07:27
5

Michiel Kramer zat in zijn hoofd al in Abu Dhabi de oliedollars te tellen, maar de spits kwam van een koude kermis thuis. Baniyas maakte geen geld over naar ADO Den Haag, de werkgever van de aanvaller. Na de afgeketste transfer lonkt Celtic en op de achtergrond circuleren geruchten over Feyenoord.

ADO hoopt dat het kan verlengen met de 26-jarige Kramer, die zelf nog lijkt te hopen op een transfer. "De eerste paar dagen was het moeilijk. Met mijn hoofd zat ik al in Abu Dhabi. Ik was bezig met de toekomst. Met een huis, met alles. Toen het toch niet doorging, moest ik een knop omzetten. Dat ging de eerste dagen met vallen en opstaan. Nu gaat dat redelijk tot goed", vertelt Kramer in het Algemeen Dagblad.

Inmiddels haalde Baniyas wel twee andere spitsen binnen. Als Kramer in zijn eentje is, komt hij tot rust en denkt hij na. "Dan denk ik: wat gebeurde er allemaal? Maar ik kan er niets meer aan veranderen. Helaas." Celtic lonkt nu. "Ik weet dat ze afgelopen zaterdag tegen Veria op de tribune zaten. Vrijdagavond spelen we tegen Real Mallorca; dan zullen ze er volgens mij weer zitten. Maar goed, dat zegt nog niets. Op dit moment speelt er gewoon niks."