Van Gaal is Di Maria kwijt en PSG wil toehappen: Ik weet het ook niet
Di Maria van de radar verdwenen

Van Gaal is Di Maria kwijt en PSG wil toehappen: "Ik weet het ook niet"

30-07-2015 07:55
2

Angel Di Maria is spoorloos. Dat laat Manchester United-manager Louis van Gaal weten. De Argentijn zou zich zaterdag melden in de Verenigde Staten, maar heeft zich niet aangesloten bij de United-selectie.

Na afloop van de tour in de VS vlogen Van Gaal en consorten weer terug naar Europa. Maar nog steeds was Di Maria er niet bij. Paris Saint-Germain, nota bene de tegenstander van United in de finale van de Champions' Cup, aast op de Argentijn. PSG won overigens met 2-0 van de Engelse grootmacht. Blaise Matuidi en Zlatan Ibrahimovic scoorden.

Van Gaal reageerde tijdens de persconferentie op een vraag over de verblijfplaats van Di Maria. "Dat vraag je me elke week, misschien weet jij het", counterde de coach, geciteerd door The Guardian. United heeft niks vernomen over de verblijfplaats van de vleugelspeler, die ook als 'tien' kan fungeren. "Ik weet het ook niet", aldus Van Gaal. 

Inmiddels lijkt PSG een akkoord te naderen over de transfer van Di Maria. "Je weet dat onderhandelingen zoals deze, tussen grote clubs, soms lastig kunnen zijn. Maar we hebben het idee dat we het einde van de onderhandelingen naderen", zei PSG-coach Laurent Blanc. Van Gaal: "Geen idee, ik ben niet zoals Blanc. Ik wil deze vragen niet beantwoorden. We zullen iets communiceren als iets voltooid is. Dat heb ik al vaker gezegd."