Van Gaal ziet tientallen miljoenen lonken: 'Situatie niet goed voor beide clubs'
Volgende transfersaga gaande

Van Gaal ziet tientallen miljoenen lonken: 'Situatie niet goed voor beide clubs'

30-07-2015 08:28

Manchester United-manager Louis van Gaal is er niet helemaal gerust op. Hij weet dat David de Gea alsnog kan vertrekken uit Manchester om bij Real Madrid aan de slag te gaan. Maar dan moet er wel veel geld op tafel komen.

De transfersoap, zoals BBC het noemt, bezorgt Van Gaal inmiddels kopzorgen. Aanvankelijk hoopte United dat het Sergio Ramos kon overnemen van Real en daarvoor De Gea als wisselgeld kon gebruiken. Dat zit er niet in, nu Ramos heeft laten weten dat hij in Madrid wil blijven. The Independent weet dat Real de pijlen nu volop richt op De Gea, maar United blijft vasthouden aan de vraagprijs van 40 miljoen euro. 

"De situatie rondom De Gea is niet goed voor ons en niet goed voor de club waar hij, misschien, heen wil", sprak Van Gaal na afloop van de Champions' Cup in de Verenigde Staten. Op dat toernooi werd United tweede, omdat de grootmacht in de finale verloor van Paris Saint-Germain (0-2). En laat dat nou net de club zijn waarmee United in een andere transfersaga is verwikkeld: die van Angel Di Maria.