'United-bod van 25 miljoen op Nederlandse mandekker geweigerd'
Italiaanse krant meldt transfernieuws

'United-bod van 25 miljoen op Nederlandse mandekker geweigerd'

30-07-2015 09:52
2

Manchester United-manager Louis van Gaal heeft geprobeerd om Stefan de Vrij naar Manchester te halen, zo stelt het Italiaanse Corriere della Sera. De Engelsen legden een prima bod neer in Rome.

United had liefst 25 miljoen euro over voor De Vrij, maar Lazio weigerde die aanbieding. De Romeinen hebben aanbiedingen voor nog meer spelers geweigerd. Ook Lucas Biglia, Felipe Anderson en Marco Parolo stonden volgens het medium in de belangstelling. Real Madrid klopte naar verluidt aan voor Biglia, die ook 25 miljoen euro kon opleveren.

Het hoogste bod op een Lazio-speler was afkomstig uit München, op Anderson. Bayern München wilde de Braziliaanse aanvallende middenvelder voor de lieve som van 35 miljoen euro kopen. Lazio weigerde wederom. Tot slot is er door AC Milan een bod uitgebracht op Parolo. Adriano Galliani wilde met twintig miljoen euro een slag slaan, maar kwam bedrogen uit. In totaal liet Lazio dus 105 miljoen euro liggen. De Italianen haalden zelf wel Wesley Hoedt, Ravel Morrison, Patric en Ricardo Kishna.