Goudhaantje lost niet alles op: We kunnen absoluut versterking gebruiken
Ziyech tot nu toe de man bij FC Twente

Goudhaantje lost niet alles op: "We kunnen absoluut versterking gebruiken"

30-07-2015 10:02
4

Alfred Schreuder vindt dat de voorhoede van FC Twente wel wat versterking kan gebruiken. Vlak achter die linie speelt Hakim Ziyech, de spelmaker waar de trainer van de Tukkers in ieder geval zeer tevreden over kan zijn.

De aanvallend ingestelde middenvelder was in de voorbereiding al vaak beslissend voor zijn ploeg. Ook woensdag in de oefenwedstrijd tegen Olympiakos scoorde hij. Even daarvoor hielp hij nog een kans om zeep. "Die bal had er zeker in gemogen. Ik moet ook van mezelf eisen dat ik zulke ballen afmaak", reflecteert Ziyech op de officiële clubsite van FC Twente.

Schreuder ziet de voorhoede echter als een groter probleem. "Het is de kwaliteit van het individu die beslist of een aanval resulteert in een kans of niet en in dat opzicht is het voorin gewoon broos. We komen daar stootkracht en lengte tekort. Op de vleugels of in het centrum kunnen we absoluut nog een versterking gebruiken", aldus Schreuder, die zondag nog met FC Twente oefent tegen Schalke 04, tegenover Voetbal International.