'Toen werden de eerste contacten gelegd, ik wilde heel graag'
Bertrams naar Tilburg

'Toen werden de eerste contacten gelegd, ik wilde heel graag'

30-07-2015 11:36

Nigel Bertrams hoopt bij Willem II een nieuwe, frisse start te maken. De doelman kwam woensdag over van PSV en is blij dat de club uit Eindhoven zich coulant heeft opgesteld.

Als echte clubman doorliep hij vanaf de E-jeugd namelijk alle afdelingen in de Lichtstad. "Het is prettig dat de club zo coulant is. Het is allemaal heel snel gegaan. Ik heb nog van niemand afscheid kunnen nemen bij PSV. Dat komt nog wel, ik blijf ook in Eindhoven wonen", zegt Bertrams in het Eindhovens Dagblad.

"Vorige week vrijdag werden de eerste contacten gelegd. Willem II meldde zich bij PSV en mijn zaakwaarnemer. Ik wilde heel graag", zegt Bertrams, die terugkomt van een schouderblessure en al acht maanden geen wedstrijden speelde. Nu kan hij in Tilburg weer vooruitkijken.

"Voor mij staat de komende tijd in het teken van wedstrijdfit worden. Ik voel me fysiek en conditioneel echt goed, maar ik heb al tijden niet gevoetbald. Het wedstrijdgevoel is er nog niet, maar dat komt er nu weer aan. In het tweede elftal moet ik mijn ritme gaan opdoen en daarna de concurrentie aangaan met de tweede, en later ook de eerste keeper", aldus Bertrams.