'Feyenoord draait bij: Kramer kan in ruil voor overbodige spits naar De Kuip'
Rotterdammers denken aan transfer

'Feyenoord draait bij: Kramer kan in ruil voor overbodige spits naar De Kuip'

31-07-2015 00:12
18

Feyenoord maakt tóch werk van de komst van Michiel Kramer. De spits van ADO Den Haag werd aanvankelijk niet goed genoeg bevonden, maar de Rotterdammers hebben zich bedacht en zetten in op een aparte constructie.

Feyenoord zag vorige week een lucratieve transfer van Kramer naar de Verenigde Arabische Emiraten afketsen. Dat heeft Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdamse club, aan het denken gezet, meldt het Algemeen Dagblad. De 26-jarige spits kan alsnog een toenaderingspoging uit De Kuip verwachten

Feyenoord heeft echter geen trek de volle mep (zo'n anderhalf miljoen euro) te betalen. Om die reden moet Mitchell te Vrede in de deal betrokken worden. De 23-jarige aanvaller is overbodig in De Kuip en ziet een vertrek wel zitten. Het is de vraag of dat gevoel wederzijds is vanuit ADO. De club heeft een voorkeur voor Mike Havenaar, maar de oud-speler van Vitesse mag pas weg als HJK Helsinki klaar is in de Champions League.

Met een transfer naar Feyenoord zou een droom in vervulling gaan voor Kramer, die als kind al 'lid' was van het legioen. Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt een overstap naar zijn favoriete club te zien zitten. Bij veel Feyenoord-supporters is hij sinds woensdagavond bovendien een stuk populairder, na zijn opvallende tweet over Ajax.