'PSV heeft concurrentie van twee clubs in 'felle' strijd om verdedigende kracht'
Transfer is geen gedane zaak

'PSV heeft concurrentie van twee clubs in 'felle' strijd om verdedigende kracht'

31-07-2015 07:19
13

PSV heeft Hector Moreno nog niet binnen. Dit ondanks het feit dat er in de Spaanse media sprake was van een principe-akkoord tussen de club en Moreno's zaakwaarnemer Mino Raiola. Voor dit weekeinde wordt geen uitsluitsel verwacht.

Volgens het Eindhovens Dagblad is er een 'felle strijd' gaande om Moreno. Technisch manager Marcel Brands van PSV liet weten dat een transfer nog geen 'gedane zaak' is, terwijl Raiola geen commentaar wil geven op de situatie rond de mandekker.

Wedden

Meer odds

In Eindhoven wacht een flinke delegatie oude bekenden inmiddels met smart op Moreno. Brands en algemeen directeur Toon Gerbrands werkten al met hem bij AZ. Simon Poulsen, Stijn Schaars en Adam Maher waren aldaar zijn ploeggenoten.

Veel blijft nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Moreno weg moet bij Espanyol, zijn huidige club. De Spanjaarden willen de Mexicaanse verdediger van de hand doen, aangezien de club financieel lastige tijden kent. Daarnaast kan de club uit Barcelona niet voldoen aan alle betalingsverplichtingen ten opzichte van Moreno.

Espanyol hoopt nu op een zo hoog mogelijk bod, waarna de speler verkocht wordt. Fiorentina is een andere gegadigde, maar lijkt de voorkeur te geven aan Davide Astori. VfB Stuttgart is ook gecharmeerd van de Mexicaan, die momenteel nog een blessure heeft. Hij herstelt van een gebroken middenvoetsbeentje.