Klaassen maakt belofte aan Ajax-supporters en jubelt over 'nieuwe' rol
"Dan dinsdag maar..."

Klaassen maakt belofte aan Ajax-supporters en jubelt over 'nieuwe' rol

31-07-2015 09:14
11

Davy Klaassen was woensdag één van de uitblinkers bij Ajax. Hij scoorde tweemaal tegen Rapid Wien (2-2). De nieuwbakken aanvoerder van Ajax drukte zijn stempel dan ook nadrukkelijk als 'nummer tien'.

"Hoe stom het ook is dat we die 0-2 hebben weggegeven, we moeten niet vergeten dat het internationaal geen heel slechte uitslag is. Dit gaan we thuis rechtzetten", meende Klaassen in gesprek met De Telegraaf. Toch was de captain wel blij met de eerste helft. "Als ik op tien speel, kom ik dichter bij het doel. En dan kan ik dit soort goals makkelijker maken. Daar ben ik wel tevreden over en blij mee. Maar als we hadden gewonnen, was ik er een stuk blijer mee geweest. Dan dinsdag maar..."

De doelpuntenmaker werd na afloop nog even herinnerd aan het doelpunt dat Patrick Kluivert in het Ernst Happel Stadion maakte, tijdens de Champions League-finale in 1995. Ook Klaassen punterde raak. "In hetzelfde doel en in dezelfde hoek. Ik heb de video vaak genoeg gezien. Maar in 1995 wonnen ze uiteindelijk en wij niet..."