'Kramer is een goede spits voor overwegend Feyenoord'
Veel stemmers, veel vóór Kramer

'Kramer is een goede spits voor overwegend Feyenoord'

31-07-2015 10:45
2

Feyenoord en Michiel Kramer worden al maanden in één adem genoemd, maar tot een transfer kwam het nog niet. Toch lijken de bezoekers van VoetbalPrimeur overtuigd. Kramer zou een goede spits voor de Rotterdammers zijn.

Op het moment van schrijven geeft iefst 75 procent van de ruim 2.900 stemmers aan dat 'Kramer een goede spits voor Feyenoord is'. De overgrote minderheid (25 procent) vindt Kramer geen goede spits voor Feyenoord. Nu er een nieuwe toenaderingspoging is gedaan door de Rotterdammers laait alles weer op. In juni zag Kramer een transfer naar zijn 'droomclub' nog afketsen.

"Ze wilden mij in eerste instantie wel halen, maar uiteindelijk bleken ze toch niet allemaal overtuigd. Nou, dat zien ze dus verkeerd in De Kuip", zei Kramer een maand geleden. Het lijkt er inderdaad op dat de beleidsbepalers in Rotterdam-Zuid zijn teruggekomen op hun besluit en Kramer alsnog willen hebben. De spits zat al bijna in Abu Dhabi, ware het niet dat een transfer naar Baniyas SC niet doorging. Ook Celtic heeft interesse.