Update: 'Feyenoord meldt zich in Den Haag en start onderhandelingen'
Strijd om nieuwe spits

Update: 'Feyenoord meldt zich in Den Haag en start onderhandelingen'

31-07-2015 12:44
15

Michiel Kramer hoeft voorlopig geen aanbieding van Feyenoord te verwachten. De club kan pas in actie komen als Mitchell te Vrede is vertrokken.

Dat meldt RTV Rijnmond vrijdag. Feyenoord ziet in Kramer een goede versterking, maar is aan handen en voeten gebonden. Martin van Geel, technisch directeur van de Rotterdammers, kan de interesse pas concretiseren als Te Vrede de club heeft verlaten. Feyenoord heeft zich om die reden ook nog niet gemeld bij Kramer en zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani.

Om de transfer wél mogelijk te maken, denkt Feyenoord volgens het Algemeen Dagblad aan een ruildeal met ADO. Kramer maakt dan voor een klein bedrag de overstap naar De Kuip en Te Vrede verruilt Feyenoord voor de club uit Den Haag. De leiding van ADO zou niet bij voorbaat 'nee' zeggen tegen de komst Te Vrede. Ook als de overbodige Feyenoorder (23) wordt verhuurd kan Feyenoord in actie komen.

Het valt echter niet uit te sluiten dat Kramer, die afgelopen seizoen goed was voor zeventien competitietreffers, naar het buitenland vertrekt. Celtic komt vrijdagavond met een zware delegatie op bezoek in Den Haag.

Update 12:44: Feyenoord heeft zich wél gemeld voor Michiel Kramer. Dat meldt Voetbal International vrijdagmiddag. De onderhandelingen met de boomlange spits (26) zijn geopend, ook al laat zijn club ADO Den Haag hem niet zonder slag of stoot gaan.