Naam van aanvaller blijft rondzingen in Manchester: Onze selectie is compleet
Spanjaard in beeld op Old Trafford

Naam van aanvaller blijft rondzingen in Manchester: "Onze selectie is compleet"

31-07-2015 13:04
1

De mogelijke transfer van Pedro naar Manchester United houdt de gemoederen bezig bij FC arcelona. Diverse media zijn ervan overtuigd dat de vleugelspits deze zomer vertrekt bij de Champions League-winnaar. 

Pedro is op Old Trafford de beoogde opvolger van Angel Di Maria, die op zijn beurt op het punt staat de overstap te maken naar Paris Saint-Germain. Barça-preses Josep Maria Bartomeu verwijst de geruchten naar het rijk der fabelen. "Onze selectie voor het komende seizoen is compleet, met deze spelers gaan we het doen", citeert ESPN de voorzitter.

Wedden

Meer odds

"Deze spelersgroep is precies zoals de trainer het wilde. Er gebeurt niets meer, het is goed zo. We verwachten niet dat er nog een speler gaat vertrekken. Ik heb van alles gehoord en gelezen over de transfer van Pedro. Maar nog geen enkele club heeft contact met ons gezocht", aldus Bartomeu. Barcelona trok deze zomer twee grote namen aan: Aleix Vidal (Sevilla) en Arda Turan (Atlético Madrid). Wegens het zogenaamde transferverbod van de Spaanse grootmacht mogen beide spelers tot januari 2016 geen duels spelen namens hun nieuwe werkgever.