Feyenoord wekt grote ergernis: Die jongen wordt helemaal gek gemaakt
"Dat irriteert me"

Feyenoord wekt grote ergernis: "Die jongen wordt helemaal gek gemaakt"

31-07-2015 14:15
16

ADO Den Haag ergert zich aan de manier waarop Feyenoord weer toenadering zoekt tot Michiel Kramer. Mede daarom is de club niet van plan mee te werken aan een transfer.

Feyenoord werd dit jaar al verschillende keren aan Kramer gelinkt, belde enkele weken geleden af, maar blaast de interesse nu tóch weer nieuw leven in. Jan Willem Wigt, algemeen directeur van ADO, is het spuugzat dat Feyenoord volgens hem maar niet concreet wordt.

"Feyenoord heeft zich niet gemeld voor Kramer. Die jongen wordt helemaal gek gemaakt", zegt de bestuurder tegen het Algemeen Dagblad. "Er gebeurt concreet niets. Ik vind dat niet netjes van Feyenoord. Als je hem wil hebben, laat dat dan blijken. Het is zo'n grote club. Dat irriteert me."

Feyenoord hoeft wat Wigt betreft niet meer aan te kloppen. "We zijn er klaar mee en ons standpunt moge duidelijk zijn: we willen Kramer houden", herhaalt hij. "Kramer heeft nog een contract voor één jaar en dat willen we verlengen als de storm is gaan liggen."

Intussen is niet alleen Feyenoord in de markt voor Kramer. Een zware delegatie van Celtic brengt vrijdagavond een bezoek aan de oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Real Mallorca.