'Van Gaal is buiten zinnen en schrijft boete van half miljoen euro uit'
Manchester United-manager zou woedend zijn

'Van Gaal is buiten zinnen en schrijft boete van half miljoen euro uit'

31-07-2015 15:56
14

Louis van Gaal neemt geen halve maatregelen met Angel Di Maria. De Argentijn heeft zich nog altijd niet gemeld bij Manchester United en dat komt hem op een gigantische boete te staan.

Dat meldt The Daily Mail vrijdag. Van Gaal verwachtte Di Maria zaterdag, aan het einde van de oefentrip in de Verenigde Staten, terug, maar de dribbelaar is nog altijd 'vermist'. Het heeft geleid tot grote irritaties bij de Nederlandse manager van United, die Di Maria een boete van een half miljoen euro zou hebben opgelegd.

De absentie van Di Maria heeft alles te maken met de naderende toptransfer naar Paris Saint-Germain. Er ligt naar verluidt een akkoord over een transfersom van 63 miljoen euro. Manchester United maakte een jaar geleden nog tachtig miljoen euro over naar Real Madrid. De samenwerking op Old Trafford werd ondanks een imponerende start echter nooit een succes.

Di Maria is overigens niet de enige speler die aan de beurt is bij United. Marcos Rojo, een landgenoot van de 27-jarige Argentijn, moest eerder deze week twee ton aftikken van Van Gaal door een verlopen paspoort.