ADO trekt ook muur op voor Feyenoorder: Niet onze eerste optie, zeker niet
"Dat hebben we ze kenbaar gemaakt"

ADO trekt ook muur op voor Feyenoorder: "Niet onze eerste optie, zeker niet"

31-07-2015 16:34
2

ADO Den Haag ziet het niet zitten weer in onderhandeling te treden met Feyenoord. Naast Michiel Kramer hoeft ook Mitchell te Vrede niet op een transfer te rekenen.

Feyenoord hoopt Kramer los te weken bij ADO en denkt eraan Te Vrede als wisselgeld in te zetten. Jan Willem Wigt, algemeen directeur van de Haagse club, haalt op dit moment zijn neus op voor de Feyenoorder. "Dat is niet onze eerste optie. Zeker niet", laat hij optekenen tegenover het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

De leiding van ADO heeft een voorkeur voor Mike Havenaar. De Japanse spits, die eerder uitkwam voor Vitesse, staat echter onder contract bij HJK Helsinki en kan niet weg zolang de Finse club nog om een plek in de groepsfase van de Champions League strijdt. Dat Te Vrede wél direct inzetbaar is, is volgens ADO geen goed tegenargument.

Intussen blijft Kramer een hoofdpijndossier. Feyenoord klopt stevig op de deur en heeft vrijdag geïnformeerd naar de vraagprijs voor de 26-jarige aanvaller. "Wij hebben ze kenbaar gemaakt dat we Kramer komend seizoen bij ADO willen houden", verklaart technisch directeur John Metgod aan Omroep West.