Multifunctionele speler krijgt kans van Ten Hag: 'Dit maakt het heel speciaal'
"Altijd met trots, altijd met veel plezier"

Multifunctionele speler krijgt kans van Ten Hag: 'Dit maakt het heel speciaal'

31-07-2015 17:35

Sean Klaiber lijkt aankomend jaar een serieuze kans te krijgen bij FC Utrecht. In 2007 sloot hij aan bij de jeugdopleiding van de Domstedelingen. Na een verhuur aan FC Dordrecht heeft hij gedurende de voorbereiding veelvuldig de kans gekregen van trainer Erik ten Hag.

"Door de jaren heen heb ik de nodige verschillende thuisshirts van FC Utrecht mogen aantrekken. Altijd met trots, altijd met veel plezier", zegt de verdediger annex middenvelder op de clubsite. "Het nieuwe thuisshirt heeft een bijzondere uitstraling. Met in hoofdlijnen het vaste design zoals we de laatste jaren telkens hebben gezien, maar met veel details die het heel speciaal maken."

Zo is het nieuwe tenue voorzien van de logo's van DOS, Elinkwijk en Velox. Dit ter ere van het 45-jarige bestaan van FC Utrecht. Daarnaast is er een speciaal logo vanwege dit jubileum ontworpen.

"Het is mooi dat er in het nieuwe shirt blijk wordt gegeven van historisch besef. Dat spreekt me aan. Wat voor ons voetballers zeker zo belangrijk is, is het draagcomfort. We hebben in het shirt nog geen wedstrijd gespeeld, maar droegen het al wel tijdens een fotopersdag. En ik moet zeggen: het zat als gegoten. Ik hoop dat ik het zaterdag in Ipswich, als we tegen Ipswich Town spelen, weer mag aantrekken."