Ambitieus Internazionale presenteert aanvaller van Manchester City
Montenegrijn speelde afgelopen twee jaar bij Manchester City

Ambitieus Internazionale presenteert aanvaller van Manchester City

31-07-2015 18:05
1

Internazionale heeft Stevan Jovetic vrijdag gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De Montenegrijnse aanvaller komt over van Manchester City. Het is nog helemaal duidelijk hoe de transferconstructie exact in elkaar steekt. 

City meldt namelijk via officiële kanalen dat Jovetic voor anderhalf jaar verhuurd wordt aan Inter, waarbij er bovendien een optie tot koop is opgenomen in de deal. De Italianen beweren daarentegen dat de international in Milaan heeft getekend tot medio 2019. Inter gaat het waarschijnlijk vanuit dat de koopoptie sowieso wordt gelicht in januari 2017. 

"We zijn blij dat we zijn komst kunnen aankondigen", verklaart Inter-pres Erick Thohir op de site van de Champions League-winnaar van 2010. "Hij is een belangrijke speler voor ons team, een dynamische speler die onze opties in de aanval verrijkt. Trainer Roberto Mancini zal het beste uit hem krijgen."

Eerder deze zomer presenteerde Inter ook al Jerson Murillo, Martin Montoya, Miranda en Geoffrey Konodgia. Na de komst van Jovetic hoopt men ook nog een nieuwe vleugelspits aan te trekken. Bovendien verwacht men Felipe Melo (Galatasaray) snel binnen te halen.