'Duitsers willen gezichtsverlies voorkomen: ultimatum voor 'gierig' Juventus'
Aldus Italiaanse media

'Duitsers willen gezichtsverlies voorkomen: ultimatum voor 'gierig' Juventus'

31-07-2015 22:44

Aan de transfersoap rond Julian Draxler komt voorlopig geen einde. Juventus wil het Duitse talent dolgraag overnemen van Schalke 04 en zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de aanvallende middenvelder. 

Nu is het voor De Oude Dame zaak om Schalke tot een verkoop te verleiden. De eerste aanbiedingen van Juventus - die volgens Italiaanse media tussen de vijftien en vijfentwintig miljoen euro lagen - zijn door de Duitse subtopper echter van tafel geveegd. 

Tuttosport en Calciomercato claimen dat Schalke de kampioen van de Serie A inmiddels een heus ultimatum heeft opgelegd. Uiterlijk zondag 2 augustus moet er een acceptabel bod zijn gedaan op Draxler. Anders is het finito met de onderhandelingen en kan Juventus een transfer deze zomer vergeten. 

Schalke zou met name gezichtsverlies bij de eigen achterban willen voorkomen. Zondag is de open dag van Die Königsblauen; het zou voor de club van trainer André Breitenreiter een afgang betekenen wanneer Draxler (21) wél gepresenteerd wordt aan de fans maar vervolgens bij de seizoensopener tegen Werder Bremen, op 15 augustus, alsnog ontbreekt.