PSV gooit geheim wapen in de strijd voor volgende transfer: Blij met interesse
"Of hij hierheen komt weet ik niet"

PSV gooit geheim wapen in de strijd voor volgende transfer: "Blij met interesse"

01-08-2015 07:19
4

Andres Guardado is terug bij PSV en dat bleef niet onopgemerkt. Spelers van PSV vormden een mooie erehaag voor de middenvelder die met Mexico de Gold Cup won. Guardado heeft tegelijkertijd zijn best gedaan om Hector Moreno te overtuigen om naar PSV te komen.

De erehaag deed veel met Guardado. "Dit is ongelofelijk. De club laat het niet na om me te verrassen. Het is heel leuk om op deze manier terug te komen. Ik heb nu nog meer zin in het nieuwe seizoen", aldus de Mexicaan in De Telegraaf. "Met het kampioenschap en het winnen van de Gold Cup is het zo’n spectaculair jaar geweest. Het meest bijzondere uit mijn loopbaan. Het completeert eigenlijk mijn carrière."

"Ik hoop dat we met PSV de successen van vorig seizoen kunnen herhalen. Ik wil opnieuw kampioen worden en ook goed spelen in de Champions League", vervolgt de hoofdpersoon, die nu op het veld staat zonder de vertrokken Memphis Depay en Georginio Wijnaldum. "Goede spelers met veel kwaliteit, die eigenlijk wel toe waren aan de volgende stap in hun loopbaan. We hebben ook dit seizoen een heel goed team, maar dat we ze gaan missen, is duidelijk."

Tot slot ging hij in op de interesse van PSV voor Moreno, zijn landgenoot van Espanyol. "Ik heb inderdaad met hem gesproken. Hij is blij met de belangstelling van PSV. Het is aan hem om een beslissing te nemen. Hector heeft ook andere aanbiedingen. Of hij hierheen komt weet ik niet, maar het is een goede voetballer", besluit Guardado.