PSV denkt aan volgende megadeal: We hopen dat-ie wacht tot de echte top komt
"Dan kunnen er weer gekke dingen gebeuren"

PSV denkt aan volgende megadeal: "We hopen dat-ie wacht tot de echte top komt"

01-08-2015 09:46
4

Marcel Brands, technisch manager van PSV, is de voorbije maanden bijzonder druk geweest op de transfermarkt. Hij verkocht Memphis Depay en Georginio Wijnaldum voor topbedragen en krijgt mogelijk nog een toptransfer achter zijn naam.

Jetro Willems, momenteel geblesseerd, is hard bezig om één van de meest begeerde linksbacks van Europa te worden. "We hopen, en dat verwacht ik, dat hij wacht tot de echte top komt. Net als Memphis", geeft Brands te kennen in het NRC.

De technische man van PSV kan nog niet rustig aan doen. "De voorrondes Champions League zijn in volle gang, de Premier League begint volgende week. Bij de eerste twee nederlagen van club A of club B breekt er zo paniek uit. Dan kunnen er weer gekke dingen gebeuren."

In de tussentijd wil PSV Hector Moreno van Espanyol nog strikken. Brands hoopt hem volgende week binnen te hengelen. En dan was er nog het verhaal rond Ibrahim Afellay, die voor Stoke City koos. "We hebben Ibi al vroeg benaderd, hij heeft lang getwijfeld. Hij weet wat hier de bandbreedte is. We hebben een begroting in te leveren, de club gezond te maken. Die bandbreedte is zelfs bij Stoke City vele malen breder."