Feyenoord-transfer niet begrepen: Zo'n beetje drie miljoen bij elkaar
Feyenoord krijgt kritiek van Everse

Feyenoord-transfer niet begrepen: "Zo'n beetje drie miljoen bij elkaar"

01-08-2015 10:58
7

Bilal Basacikoglu werd vorig seizoen door Feyenoord opgepikt bij sc Heerenveen. Voor enkele miljoenen, naar verluidt in totaal drie miljoen euro, maakte de buitenspeler de overstap. Jan Everse, trainer van FC Dordrecht, is niet overtuigd.

Everse denkt ook niet dat Feyenoord beter wordt van Kramer. "Je moet eens in het buitenland gaan kijken. Maar Feyenoord zegt eigen jeugd eerst. Prima. Fantastische stelling. Daar gaat ook veel geld naartoe. Pak daar dan de toptalenten en geef die de kans. Als je goed genoeg bent, ben je ook oud genoeg. Dat deed ik bij Willems die toen zestien was bij Sparta. Die stelde ik op, terwijl ik ook Slijngard had", zei Everse in FC Rijnmond.

"Maar nu gaan ze kijken in de Nederlandse competitie... Ze hebben afgelopen seizoen Bilal gehaald. Was niet echt een voltreffer. En ik heb nog steeds mijn grote twijfels of hij het gaat maken. Hij is snel, maar hij mist toch wel een klein beetje de kwaliteiten en het overzicht. Zo'n beetje drie miljoen bij elkaar. En wat hebben we verder? Boulahrouz, Mathijsen. Daar word je niet beter van", aldus de coach, die ook niet lovend is over Jan-Arie van der Heijden.