Laatkomer Feyenoord grijpt mis: 'Waarom nu? Anders hadden we wellicht een deal'
"Ze zijn nu ook pas bezig met Michiel Kramer"

Laatkomer Feyenoord grijpt mis: 'Waarom nu? Anders hadden we wellicht een deal'

01-08-2015 11:24
14

FC Groningen is niet blij dat Feyenoord zich vlak voor de competitie heeft gemeld voor Eric Botteghin. Directeur Hans Nijland begrijpt ook niet dat het zo lang heeft moeten duren.

"Ik begrijp niet waarom Feyenoord een week voor de competitie nog zaken wil doen. Als ze begin juni waren gekomen, hadden we waarschijnlijk een deal gemaakt. Maar het is kennelijk des Feyenoords om zo laat voor een speler te gaan. Ze zijn nu ook pas bezig met Michiel Kramer", geeft Nijland te kennen in De Volkskrant.

Groningen is dan ook niet happig op een eventuele transfer van Botteghin. "We zijn professionals. Als je voor drie jaar tekent, vlieg je elkaar om de hals. Dan hoef je nu niet bij wijze van spreken in tranen te zitten als we je aan je contract houden. Voetballen voor FC Groningen is geen straf", vindt de directeur, die zich ook uitliet over de transfer van Tjaronn Chery naar Queens Park Rangers. Topclubs uit de Eredivisie hapten niet toe. "Ze hebben zitten slapen. Tjaronn zou zeker niet misstaan bij een topclub."