Mourinho kan niet ophouden en deelt opnieuw keiharde sneer uit aan Wenger
Strijd om Community Shield op zondag

Mourinho kan niet ophouden en deelt opnieuw keiharde sneer uit aan Wenger

01-08-2015 11:35
1

José Mourinho blijft Arsenal-manager Arsène Wenger maar zoeken. De manager van Chelsea staat zondag weer tegenover zijn rivaal uit Londen, in strijd om de Community Shield. En Mourinho kon het niet laten nog eens uit te halen.

In de veertien voorgaande onderlinge confrontaties wist Wenger niet te winnen van Mourinho. "Ik denk dat ik mezelf zou afvragen: hoe komt dit toch? Ik zou het proberen te beantwoorden en niet eens vanwege de mentale blokkade, maar om een andere manier te vinden. Een manier waarop mijn elftal wel kan winnen. En natuurlijk om de redenen vinden waarom het niet werkt wat ik doe", sneerde Mourinho tegenover The Guardian.

"Ik zou er niet tegen kunnen om zo lang niet te winnen van een rivaal, ik zou het niet volhouden", vervolgde The Special One. Om nog wat zout in de wonden te strooien, maakte hij een vergelijking met Tony Pulis. "Ik denk dat ik tweemaal van hem heb verloren. Zowel toen hij bij Crystal Palace zat als bij West Bromwich Albion." Tot slot over de 'finale' van zondag: "Vorig seizoen won Arsenal de Community Shield tegen kampioen Manchester City. Maar ik denk niet dat het met elkaar in verband staat."