'Transfers verwacht bij FC Twente: 'ziek' duo op weg naar de uitgang'
Aanvaller gelinkt aan Turkije, middenvelder aan QPR

'Transfers verwacht bij FC Twente: 'ziek' duo op weg naar de uitgang'

01-08-2015 12:18
5

Het heeft er alle schijn van dat Youness Mokhtar snel vertrekt bij FC Twente. De vleugelspits ontbrak zaterdagochtend tijdens de training. 

Volgens de leiding van de Tukkers zou de oud-speler van PEC Zwolle ziek zijn, maar vaste volgers van de club uit Enschede weten wel beter. Twente-watcher Fardau Wagenaar lacht om het 'excuus'. 'Hij zou ziek zijn, hahaha', aldus de verslaggeefster van TC/Tubantia. Ze zinspeelt duidelijk op een spoedige transfer van de buitenspeler. 

Afgelopen week kwam naar buiten dat Mokhtar dicht bij een transfer naar Turkije is. Bursaspor heeft volgens onder meer De Telegraaf concrete interesse in de dribbelaar. Twente verzekerde zich in de voorbije dagen van twee nieuwe aanvallers - huurlingen Michael Olaitan (Olympiakos ) en Thomas Agyepong (Manchester City) - en dus zou de club van trainer Alfred Schreuder openstaan voor een vertrek van Mokhtar. 

Ook middenvelder Kyle Ebecilio ontbrak op de training van Twente. Opnieuw een teken aan de wand volgens Wagenaar. Ze spreekt van een 'QPR-virus'. Mogelijk staat de middenvelder, die in ongenade is gevallen bij Schreuder, dus voor een overstap naar Engeland.