'Verkeerd neergezette' Kramer baalt van ophef: Als ik moet kiezen? Feyenoord
'Reacties sloegen nergens op'

'Verkeerd neergezette' Kramer baalt van ophef: "Als ik moet kiezen? Feyenoord"

01-08-2015 15:22
30

Het was de week van Michiel Kramer. Na afloop van het Champions League-duel tussen Ajax en Rapid Wien kreeg de ADO-spits de volle laag naar aanleiding van een cynische tweet. En vrijdag maakte Feyenoord, zijn droomclub, de interesse in Kramer kenbaar.

"Ik had het liever allemaal anders gezien", reageert hij tegen Omroep West. "Ik ben verkeerd neergezet, maar misschien is dat ook wel mijn eigen schuld", doelt hij op zijn tweet 'Leuke pot, prima tackle, goeie uitslag'.

"De reacties sloegen nergens op, maar goed. Dat gebeurt. Dat soort dingen maak je niet graag mee. Ik retweette alles, omdat ik wil dat gezien wordt wat er tegen me wordt gezegd. Dat is wel zo netjes en meer dan volwassen naar die mensen. Maar ik kijk voortaan wel uit wat ik doe."

De interesse van Feyenoord vindt hij alleen maar mooi. "Daar ben ik blij om. Maar de clubs moeten tot een akkoord zien te komen. Bij mij is het nog stil. Dat ik niet weg mag van de club is volledig te begrijpen. Dat is nu eenmaal het statement van ADO en dat moet ik accepteren. Maar tuurlijk wil ik dolgraag die stap maken. Als ik 1 september nog steeds bij ADO onder contract sta, is een contractverlenging natuurlijk ook bespreekbaar."

Ook Celtic heeft interesse in de spits, die vorig jaar zeventien goals maakte. "Ze waren er bij de oefenwedstrijd tegen Veria en tegen Real Mallorca waren ze er ook. Dat is alles wat ik weet. Als ik zou moeten kiezen? Voor mij bestaat daar absoluut geen twijfel over: Feyenoord."