Potentiële Premier League-aanvaller klaar voor de Eredivisie: 'Mezelf ontwikkelen'
"Ik ben fit en klaar voor de start"

Potentiële Premier League-aanvaller klaar voor de Eredivisie: 'Mezelf ontwikkelen'

01-08-2015 16:56

Kenji Gorré, zoon van oud-Ajacied Dean Gorré, werd vorig jaar bij Swansea City uitgeroepen tot 'Speler van het jaar' bij de beloften. Deze zomer maakte hij de tijdelijke overstap naar ADO Den Haag. De flankaanvaller is klaar voor de start van het seizoen.

Bij Swansea City zien ze in hem een toekomstige aanvaller voor in de Premier League. Vrijdagavond was hij met een fraai afstandsschot verantwoordelijk voor de 1-0 zege op Real Mallorca. "Het was een lekkere goal, ik raakte hem goed", reageert hij in gesprek met Omroep West. Zijn vizier moet nog wel wat scherper. "Ik heb veel kansen gehad, die had ik gewoon moeten maken. Gelukkig was dit nog de voorbereiding. Volgende week begint het pas echt tegen PSV. Ik ben fit en ben klaar voor de start."

"Ik ben hier om me op alle vlakken te ontwikkelen", gaat de aanvaller verder met zijn verhaal. "Ik wil het aankomend seizoen gewoon goed doen. We hebben de voorbereiding gebruikt om dichter naar elkaar toe te groeien. Naar mijn idee is dat gelukt, dus ik ben ervan overtuigd dat we een goed seizoen tegemoet gaan."