Ex-Feyenoorder hekelt media: 'Snel een oordeel klaar, voel me nog een jonge hond'
'Ren de honderd meter in een paar seconden'

Ex-Feyenoorder hekelt media: 'Snel een oordeel klaar, voel me nog een jonge hond'

01-08-2015 17:55
3

Ruben Schaken verruilde afgelopen winter Feyenoord voor een avontuur bij Inter Baku. Zijn periode in Azerbeidjan bleek van korte duur, want inmiddels staat de 33-jarige aanvaller op de loonlijst bij ADO Den Haag. Van stoppen wil hij nog niets weten.

"In Nederland hebben ze al heel gauw een oordeel over je klaar, maar in het oefenduel met Real Mallorca hebben mensen kunnen zien dat ik de honderd meter in een paar seconden ren. Daar ligt het niet aan. Leeftijd is maar een getal, ik voel me nog een jonge hond. Plus ik heb de nodige ervaring opgedaan. Ik ben hartstikke fit. Als dat niet zo zou zijn, dan stop ik ermee. Dat heb ik al eerder aangegeven. Ik doe mijn stinkende best en wil belangrijk zijn voor de ploeg", zegt hij tegen Omroep West.

Aankomende zaterdag speelt ADO de eerste competitiewedstrijd. PSV vormt in eigen stadion de eerste horde. "Ik ben blij dat we ze nu al treffen. Als je ze over een paar maanden tegen zou komen, zijn de vastigheden erin geslepen. Dat weet ik als geen ander door mijn periode bij Feyenoord. Dan kom je er gewoon heel moeilijk voorbij."