Kishna bekend met beruchte Lazio-aanhang: Verwacht dat ik eerlijke kans krijg
Vleugelspits zegt Serie A al langer te volgen

Kishna bekend met beruchte Lazio-aanhang: "Verwacht dat ik eerlijke kans krijg"

01-08-2015 18:14
9

Ricardo Kishna hoopt over exact een week, wanneer SS Lazio het in de strijd om de Italiaanse Super Cup opneemt tegen Juventus, zijn debuut te maken voor de Romeinen. Het duel wordt gespeeld in Shanghai. 

Vandaag (zaterdag) stond Kishna met zijn nieuwe collega's op het trainingsveld in China, zo meldde de voormalig Ajacied via Instagram. De linkspoot kijkt uit naar zijn eerste minuten in het shirt van Lazio. Hij heeft de afgelopen tijd de nodige informatie vergaard over de Romeinse topclub, zo vertelt hij in gesprek met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

"Wedstrijdbeelden bekijken, de bewegingen op de transfermarkt volgen, filmpjes op internet over de club zoeken. Ja, ook ik ken de verhalen over racistische uitingen van een deel van de aanhang. Eerlijk gezegd trek ik me daar niet zo veel van aan. Ik verwacht dat ik een eerlijke kans ga krijgen om te laten zien wat ik kan en wie ik ben."

"Het grappige is dat ik de Serie A sowieso al een tijd met interesse volgde", gaat de vleugelspits verder. "Na de toptijd van Internazionale in 2010, en AC Milan in de jaren ervoor, was mijn aandacht een beetje verflauwd. Maar het Italiaanse voetbal is weer opgeleefd. Topclubs als Juve, Lazio, Napoli en AS Roma spelen aantrekkelijk voetbal. Het bruist weer in de Serie A."