Willem II-fans verrast met opsteker: Ondanks interesse van andere clubs
Verdediger speelt sinds 2012 in Tilburg

Willem II-fans verrast met opsteker: "Ondanks interesse van andere clubs"

01-08-2015 18:29
1

Jordens Peters blijft Willem II trouw. De aanvoerder van de Tilburgse formatie heeft zaterdag bekend gemaakt dat hij zijn contract met drie seizoenen verlengt. Peters (28) ligt nu tot medio 2018 vast bij de Tricolores. 

"Ondanks interesse van andere clubs heb ik besloten bij Willem II te blijven", legt de centrale verdediger uit op de clubsite van zijn werkgever. "Ik heb het goed naar mijn zin bij de club en ik heb vertrouwen in de toekomst." Aan Omroep Brabant verklaarde de linkspoot dat er deze zomer belangstelling voor hem was vanuit zowel de Eredivisie als het buitenland. "Maar in Tilburg ben ik thuis", aldus Peters. "Koesteren wat je hebt, deze club zit in mijn hart."

Wedden

Meer odds

Willem II is blij met het aanblijven van de captain. "We zijn er trots op dat een belangrijke speler als Jordens zo vroeg aangeeft vertrouwen te hebben in de komende jaren bij Willem II", aldus technisch manager Carlos Aalbers. 

Peters genoot zijn opleiding bij FC Den Bosch. In 2012 maakte hij de overstap naar Tilburg. Inmiddels heeft de Brabander exact honderd Eredivisie-duels op zijn naam staan in dienst van Willem II.