Moeder van United-target praat mond voorbij: Mooie kans voor hem
Aldus Jaime Lorenzo

Moeder van United-target praat mond voorbij: "Mooie kans voor hem"

01-08-2015 19:14
2

Alles wijst er op dat Pedro Rodgriguez deze zomer inderdaad de overstap maakt naar Manchester United. De moeder van de aanvaller van FC Barcelona zou deze week haar mond voorbij gepraat hebben. 

"Pedro’s moeder heeft ons verteld dat haar zoon naar Engeland vertrekt", aldus Jaime Lorenzo, een goede bekende van de familie, in de Spaanse pers. "Ik denk dat het een mooie kans voor hem is om meer speelminuten te maken."

Hoewel ook Arsenal en Liverpool in een eerder stadium aan de international van Spanje zijn gelinkt, lijkt het voor de hand te liggen dat het om Manchester United draait. Onder meer Marca is ervan overtuigd dat de 27-jarige dribbelaar binnen afzienbare tijd zijn krabbel zet onder een contract op Old Trafford. 

Daarvoor moet eerst wél de transfer van Angel Di Maria afgerond zijn. Al dagenlang wordt er gespeculeerd over een ophanden zijnde deal tussen United en Paris Saint-Germain. De Argentijnse linkspoot ontbrak de afgelopen dagen in het kamp van The Red Devils. Di Maria zou zelfs een boete van liefst een half miljoen euro tegemoet kunnen zien.