Gepasseerde Immers ziet bui al hangen: Lijkt of we op dezelfde voet verder gaan
3-1 nederlaag tegen Olympiakos

Gepasseerde Immers ziet bui al hangen: "Lijkt of we op dezelfde voet verder gaan"

01-08-2015 23:18

Het lijkt er op dat Lex Immers bij het openingsduel van de Eredivisie genoegen moet nemen met een plek op de bank. Zaterdagavond, tijdens de ontmoeting van Feyenoord met Olympiakos (1-3 nederlaag), had Giovanni van Bronckhorst opnieuw geen basisplaats gereserveerd voor de aanvallende middenvelder. "Daar ga ik niet vanuit", reageerde hij op de vraag of hij tegen FC Utrecht aan de aftrap denkt te staan. 

Dirk Kuyt gaf na afloop van de ontmoeting met de Grieken complimenten aan Immers, die na rust mocht invallen tegen Olympiakos en het goed deed. "Ik speel nu tien jaar betaald voetbal en heb altijd gespeeld, dus ik ben niet verbaasd als Kuyt zegt dat ik een basisspeler ben", aldus de Hagenaar tegen FOX Sports. 

"Maar de trainer is vrij om keuzes te maken. Ik probeer er gewoon te staan als het moet. Ik geef nooit op en zal honderd procent geven". Immers baalde van de tweede opeenvolgende oefennederlaag van zijn werkgever. Vorige week verloor Feyenoord ook al met ruime cijfers van Southampton.

''Het moet veel beter. Het lijkt alsof we op dezelfde voet van vorig seizoen verder gaan. Maar vorig seizoen moeten we in een pot stoppen en wegdoen'', aldus de rechtspoot.