Oefencampagne Feyenoord baart zorgen: Door onze eigen domme fouten
Middenvelder ziet aanknopingspunten ondanks verlies

Oefencampagne Feyenoord baart zorgen: "Door onze eigen domme fouten"

02-08-2015 07:13
1

Na de nederlaag tegen Southampton (0-3) liep Feyenoord zaterdagavond opnieuw tegen een flinke zeperd aan. Karim El Ahmadi zag toe hoe zijn ploeg al voor rust op een pijnlijke nederlaag werd getrakteerd tegen Olympiakos (1-3).

De manier waarop Feyenoord zich te kijk liet zetten door de Griekse landskampioen baart El Ahmadi zorgen. "We moeten voortborduren op de tweede helft, maar we mogen de eerste helft zeker niet vergeten", aldus de middenvelder in gesprek met RTV Rijnmond. "We moeten leren van onze fouten: de naïviteit en het domme balverlies. Het is niet dat ze ons wegspelen met een goede actie, maar door onze eigen domme fouten. Daar komen de goals uit, net als vorige week."

In de tweede helft deed Feyenoord iets terug via Dirk Kuyt. El Ahmadi noemt het spel na rust dan ook een klein lichtpuntje. "In de tweede helft kwamen we in de duels. Daar moeten wij het van hebben. Met alleen goed voetbal ga je er niet komen. Missen we vastigheid? In de eerste helft op sommige momenten wel. In de tweede helft zag je wel degelijk dat we met een gedachte spelen."