In plaats van de prijzen, gaat het bij de Arsenal-spelers om hun lichaam en haar
Keane haalt stevig uit naar Arsenal-spelers

"In plaats van de prijzen, gaat het bij de Arsenal-spelers om hun lichaam en haar"

02-08-2015 08:15

In zijn tijd als voetballer was Roy Keane nooit vies van een vileine opmerking hier en daar. Ook als analyticus laat de voormalige speler van Manchester United zijn ongezouten mening horen.

De Ier haalt in gesprek met The Daily Mail flink uit naar Arsenal, dat al lange tijd wacht op een kampioenschap. Volgens Keane is er een reden waarom de Londenaren de laatste jaren niet meer meedoen om de landstitel. "De spelers van Arsenal zijn teveel bezig met het nemen van selfies met fans en het showen van hun sixpack, in plaats van zich te bereiden op een confrontatie met Chelsea."

"In plaats van de prijzen, gaat het bij de spelers van Arsenal om hun lichaam en hun haar, meer dan het winnen van wedstrijden", vervolgde Keane. "Arsenal beschikt over goede spelers, maar nu is het tijd dat ze goede karakters vinden. Het nemen van selfies helpt je niet aan het kampioenschap."

De oud-international verwacht dat landskampioen Chelsea komend seizoen opnieuw de beste papieren heeft. "Zij hebben de meeste veerkracht. Daarnaast is de basis ijzersterk met spelers als John Terry, keeper Thibaut Courtois en Eden Hazard. Als Diego Costa helemaal fit is met breekijzer Radamel Falcao achter zich, dan zijn zij bijna niet te verslaan."