'United gaat akkoord met 15 miljoen euro verlies; zondag medische keuring'
Fransen betalen ongeveer 65 miljoen

'United gaat akkoord met 15 miljoen euro verlies; zondag medische keuring'

02-08-2015 13:17
1

De transfer van Angel Di Maria naar Paris Saint-Germain is nu écht bijna een feit. BBC Football claimt dat de linkspoot van Manchester United binnen 24 uur een medische keuring ondergaat bij de Franse topclub. 

Di Maria zal zondag arriveren in Doha. In de hoofdstad van Qatar zal de international van Argentinië onderworpen worden aan een keuring. Verloopt dat allemaal naar verwachting, dan zet hij zijn krabbel onder een vijfjarig contract bij PSG.

Wedden

Meer odds

Een jaar geleden betaalde United nog ruim tachtig miljoen euro aan Real Madrid voor de diensten van Di Maria. Zijn verblijf op Old Trafford is echter geen succes geworden. Het boterde niet tussen de speler en manager Louis van Gaal. Geruchten over een vertrek spelen al langere tijd. Van Gaal baarde eerder deze week opzien door te verklaren dat hij geen idee heeft waar Di Maria uithangt. De linkspoot moest zich melden in de Verenigde Staten, waar United momenteel verblijft, maar deed dat niet. 

Volgens de BBC maakt PSG ongeveer 65 miljoen euro over naar Manchester om Di Maria in te lijven. Pedro (Barcelona) is in beeld als opvolger van de 27-jarige Argentijn.