'Niet misselijke' Depay vergeleken met Engelse legende: Hij wordt een grote
"Ik heb hem vorig seizoen een aantal keer zien scoren voor PSV"

'Niet misselijke' Depay vergeleken met Engelse legende: "Hij wordt een grote"

02-08-2015 16:39
1

In de aanloop naar het nieuwe seizoen in de Premier League wordt de druk op Memphis Depay flink opgevoerd. De aanvaller (21) wordt vergeleken met David Beckham.

Depay ontpopte zich afgelopen seizoen in de Eredivisie tot vrijetrappenspecialist en dat ging niet onopgemerkt voorbij in Engeland. Denis Irwin is diep onder de indruk. "Ik denk dat Memphis het in zich heeft om Becks te evenaren, wat vrije trappen betreft", zegt de oud-verdediger van Manchester United op de clubsite.

Wedden

Meer odds

"Ik heb hem vorig seizoen een aantal keer zien scoren voor PSV en dat was niet misselijk. Depay is een grote versterking voor het team. Het is natuurlijk nog wel vroeg, maar het is duidelijk dat hij overloopt van het talent. Hij is onvoorspelbaar en Manchester United heeft niet veel van zulke spelers."

Irwin wijst op de statistieken van Depay. In totaal was de Oranje-international goed voor 28 treffers afgelopen seizoen. "Hij is een echte doelpuntenmaker. In de voorbereiding hebben we ook allemaal kunnen zien dat hij niet verlegen zit om het maken van een goal. Depay wordt een grote."