Turkse Zlatan-droom aangemoedigd: Dan hebben jullie grote zaken gedaan
Zweed wordt ook gelinkt aan AC Milan

Turkse Zlatan-droom aangemoedigd: "Dan hebben jullie grote zaken gedaan"

02-08-2015 19:16

Galatasaray en Internazionale nemen het zondagavond tegen elkaar op in een vriendschappelijk duel. Roberto Mancini, trainer van de Italianen en voorheen in dienst bij de opponent, deed in de aanloop naar het duel een paar opmerkelijke uitspraken voor de camera van een Turks televisiestation. 

Mancini werd onder meer gevraagd naar de eventuele komst van Zlatan Ibrahimovic naar Istanbul. De laatste dagen circuleren er in de Turkse pers geruchten over een spectaculaire transfers van de Zweed. "Als Zlatan inderdaad komt, dan zal Galatasaray zeker uit de groepsfase van de Champions League komen", merkte de oefenmeester op.

"Misschien kunnen jullie daarna zelfs nóg een ronde verder komen. Ik heb niets gehoord, maar als het lukt, dan heeft Galatasaray grootse zaken gedaan."

Zlatan wakkerde zaterdagavond zelf de geruchtenmachine aan door na afloop van de Franse Supercup te stellen dat hij op korte termijn over zijn sportieve toekomst zal beslissen. "Dit zou zomaar mijn laatste wedstrijd voor PSG kunnen zijn geweest", aldus de 33-jarige spits. Naast Galatasaray wordt ook AC Milan genoemd als mogelijke bestemming van Zlatan.