Transferplannetje van AZ onthuld: Positie die wel onze aandacht heeft
AZ richt zich met name op nieuwe backs

Transferplannetje van AZ onthuld: "Positie die wel onze aandacht heeft"

02-08-2015 20:34
7

Earnest Stewart, directeur voetbalzaken bij AZ, gaf na de lucratieve verkoop van Steven Berghuis aan dat de Alkmaarders zich concentreren op het aantrekken van één of twee vleugelverdedigers. Ook de komst van een extra buitenspeler behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. 

Dat vertelt Stewart in gesprek met AZ Fanpage. "Een extra vleugelspeler is wel iets dat onze aandacht heeft. We hebben een aantal posities waar we ons graag willen versterken en we hebben maar een bepaald budget, dus we moeten keuzes maken. Iedereen denkt dat we heel veel geld hebben. Maar zo zit het dus niet in elkaar."

"We hebben onze exploitatie en dat moet echt rond komen. Met de verkoop van Nemanja Gudelj (aan Ajax, red.) hebben we dat goed kunnen regelen. Nu kunnen we van het geld van Berghuis weer voor een gedeelte investeren."

Zaterdag werd bekend dat AZ in ieder geval een streep lijkt te kunnen zetten door de naam van Ryan Johnson Laursen. De Deense vleugelverdediger stond in de belangstelling van de Europa League-deelnemer, maar Esbjerg weigert mee te werken aan een verkoop