Feyenoord en Groningen onderhandelen weer: 'Nu niets anders dan afwachten'
Feyenoord-transfer vurige wens van verdediger

Feyenoord en Groningen onderhandelen weer: 'Nu niets anders dan afwachten'

02-08-2015 20:57
14

Feyenoord en FC Groningen gaan zondag nogmaals om de tafel zitten om te onderhandelen over Eric Botteghin. Dat heeft Braziliaanse verdediger na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal laten weten. 

"Ik kan nu niets anders dan afwachten", wilde de 27-jarige stopper kwijt over de kwestie aan de Leeuwarder Courant. Duidelijk is dat Botteghin zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Rotterdam-Zuid. Afgelopen week, toen bekend werd dat een eerste Feyenoord-bod door Groningen was afgewezen, uitte de Zuid-Amerikaan openlijk zijn transferwens. 

"Alles is mooi aan Feyenoord. Ik kan daar elke twee weken voor 50.000 man spelen, de hele historie is prachtig en de club heeft elk jaar de kans om kampioen te worden. Ik vind dat het een heel mooie stap zou zijn. Financieel, maar vooral sportief", aldus Botteghin tegenover De Telegraaf. 

Overigens gaan er in Duitsland geruchten over mogelijke interesse van Schalke 04 in de oud-speler van PEC Zwolle. De Duitse subtopper zou zondag een delegatie hebben laten afreizen naar Amsterdam om Botteghin van dichtbij te bekijken in het duel met PSV.