Benzema gelinkt aan grootmacht: Nee, om eerlijk te zijn is het niet waar
Fransman blijft bij Real

Benzema gelinkt aan grootmacht: "Nee, om eerlijk te zijn is het niet waar"

02-08-2015 21:38
1

Arsenal gaat geen miljoenenbod versturen naar Real Madrid. Karim Benzema werd de laatste dagen hardnekkig aan de Community Shield-winnaar gelinkt, maar tot een transfer komt het niet.

Arsène Wenger spreekt de naderende komst van Benzema zondagavond, enkele uren na de 1-0 zege op Chelsea, met klem tegen. Geconfronteerd met de constante geruchten rond Arsenal en de Franse spits, laat de manager van The Gunners weinig ruimte voor twijfel: "Nee, om eerlijk te zijn is het niet waar."

Wedden

Meer odds

In Engeland werd zondag nog gerept over een bod van zestig miljoen euro op Benzema, die bij Real Madrid niet meer verzekerd is van een basisplek. Trainer Rafael Benitez experimenteert in de voorbereiding met Cristiano Ronaldo in de spits en dat kan ten koste gaan van de Fransman.

Na de duidelijke 'nee' van Wenger is het de vraag of Arsenal zich nog gaat roeren op de transfermarkt. Met Theo Walcott, Olivier Giroud en Danny Welbeck heeft de club verschillende smaken in de voorhoede. Yaya Sanogo werd uitgeleend aan Ajax.