Update: Opmerkelijke PSV-belangstelling voor Fer blijkt losse flodder
Middenvelder in beeld

Update: Opmerkelijke PSV-belangstelling voor Fer blijkt losse flodder

02-08-2015 22:48
19

Leroy Fer staat in de belangstelling van PSV. Dat stelt Jack van Gelder zondag zeer onverwacht in de uitzending van Studio Voetbal.

De presentator bracht de naam van Fer plotseling ter sprake toen het ging over mogelijke versterkingen voor PSV. De Eindhovenaren zagen Ibrahim Afellay deze week voor Stoke City kiezen en zouden het vizier nu hebben gericht op de middenvelder van Queens Park Rangers.

Het is niet duidelijk wat de bron van Van Gelder is. Heel waarschijnlijk lijkt de poging van PSV voor Fer in elk geval niet. De middenvelder staat in de concrete belangstelling van het Sunderland van Dick Advocaat en heeft een Premier League-salaris. Fer moet flink inleveren voor een terugkeer naar Nederland.

De Oranje-international speelde eerder voor Feyenoord, FC Twente en Norwich City. De laatste twee jaar degradeerde hij uit de Premier League, eerst met Norwich en in mei met QPR. De Londenaren betaalde een jaar geleden nog twaalf miljoen euro voor Fer.

Update 22:48: Het gerucht dat Jack van Gelder zondagavond de wereld inbracht, blijkt een losse flodder. De vermeende belangstelling van PSV voor Leroy Fer is onzin. Dat stelt technisch manager Marcel Brands, die aan het Eindhovens Dagblad laat weten dat de middenvelder niet op de Eindhovense lijstjes staat.