'Ziek' Twente-duo richting uitgang: 'Het wordt hier heel lastig voor ze'
"Ik ben echt zo tevreden over het middenveld"

'Ziek' Twente-duo richting uitgang: 'Het wordt hier heel lastig voor ze'

03-08-2015 08:45
1

Kyle Ebecilio en Youness Mokhtar staan op het punt om FC Twente te verlaten. Het duo was afgelopen week 'ziek' en ontbrak dan ook in de oefenwedstrijd tegen Schalke 04.

TC/Tubantia weet dat de officiële lezing van Twente luidt dat het tweetal ziek is, maar nog beter hoe de vork écht in de steel steekt. Zowel Ebecilio als Mokhtar is voorbijgestreefd en op weg naar de uitgang. Voor Mokhtar is Bursaspor concreet, voor Ebecilio is er uit Engeland interesse. Twente-trainer Alfred Schreuder is duidelijk: "Ik denk dat het hier heel lastig voor hen wordt."

Voor Ebecilio al helemaal, want Twente heeft veel middenvelders. Schreuder jubelt. "Ik ben echt zo tevreden over het middenveld. Jelle van der Heyden bijvoorbeeld, brengt energie en iets extra's, die wil je laten spelen. Felipe Gutiérrez speelde voor het eerst deze voorbereiding mee, hij is net terug van vakantie. Hij stond er alsof hij nooit is weggeweest. Als de uitslagen van de fysieke testen goed zijn en we geen risico met hem lopen, is er geen reden om hem volgende week niet op te stellen. En dan hebben we Tapia nog, Mokotjo..."