Nieuws uit Groningen voedt geruchten over Feyenoord-transfer Botteghin
Verdediger wil naar Rotterdam

Nieuws uit Groningen voedt geruchten over Feyenoord-transfer Botteghin

03-08-2015 12:08
14

Eric Botteghin lijkt aan te sturen op een vertrek bij FC Groningen. Een dag na het verloren duel om de Johan Cruijff Schaal (3-0 tegen PSV) is de Braziliaan afwezig.

Groningen traint maandagmiddag, maar Botteghin is in geen velden of wegen te bekennen. De reden achter de absentie van de lange verdediger is niet bekend. Veel supporters trekken hun conclusies en houden inmiddels rekening met een transfer. De kans bestaat echter ook dat Botteghin binnen voor zichzelf traint.

Het verloren duel om de Johan Cruijff Schaal was mogelijk het laatste optreden van de 27-jarige Braziliaan in een Groningen-shirt. Feyenoord geeft vol gas en is van plan Botteghin los te weken bij Groningen. De onderhandelingen zouden inmiddels weer zijn opgestart.

De hoofdrolspeler heeft zijn kaarten al op tafel gelegd. "Ik ben naar Nederland gekomen om het maximale uit mijn carrière te halen en dit is een geweldige kans voor me. Ik wil dolgraag een stap maken, dat lijkt me duidelijk", liet hij zondagavond weinig ruimte voor twijfel tegenover Voetbal International.