'NAC Breda speurt verder en komt uit bij 'bekende' van PSV uit Spanje'
Club zoekt spits

'NAC Breda speurt verder en komt uit bij 'bekende' van PSV uit Spanje'

03-08-2015 12:37
5

NAC Breda heeft plannen om op de Spaanse toer te gaan. In de zoektocht naar een nieuwe spits is de degradant uitgekomen bij Daniel Lucas Segovia, speler van Sankt Pölten.

Dat meldt Voetbal International maandag. Segovia is een dertigjarige spits, die bezig is aan zijn tweede periode bij de Oostenrijkse club. Hij kwam eerder uit voor Rayo Vallecano en kleine clubs als Fuenlabrada, Atlético Baleares, Algeciras, Atlético Pinto, Conquense en Admira Wacker.

De geroutineerde aanvaller moet het spitsenprobleem in Breda oplossen. Na het vertrek van Erik Falkenburg heeft de Jupiler League-club behoefte aan een doelpuntenmaker, maar de zoektocht gaat niet bepaald van een leien dakje. Michiel Hemmen en Mitchell te Vrede vielen af, terwijl Darko Bodul te veel geld vroeg.

Bij supporters van PSV doet de naam van Segovia wellicht een belletje rinkelen. De Madrileen speelde vorig jaar tegen de Eindhovenaren, toen Sankt Pölten de tegenstander was in de Europa League. Hij was afgelopen seizoen zestien keer trefzeker.